Egernsund Wienerberger indgår aftale om køb af Strøjer Tegl


Egernsund Wienerberger har indgået en betinget købsaftale af den danske murstensproducent Strøjer Tegl. Aftalen er et led i Wienerberger-koncernens bæredygtighedsstrategi og er en vigtig brik i rejsen mod en CO2-neutral produktion.

Egernsund Wienerberger, der er en førende leverandør af teglprodukter til byggeriet, har netop indgået en betinget aftale om køb af Strøjer Tegl – den danske murstensproducent og leverandør af mursten med produktion ved Assens på Fyn.

Endnu et skridt mod dekarbonisering

Strøjer Tegl er en af Danmarks mest moderne murstensproducenter, som løbende har investeret i nye teknologier for at kunne tilbyde de bedste løsninger til det murede byggeri.

Med opkøbet tilfører Egernsund Wienerberger et moderne og energieffektivt teglværk til den nordiske produktion af mursten, der skal sikre, at mursten også i fremtiden bliver et foretrukket materiale til klimaskærmen. Teglværket kommer således til at spille en vigtig rolle i Egernsund Wienerbergers strategi for energieffektivitet og dekarbonisering af deres produktionsenheder.

Et godt match

Strøjer Tegl er en 6. generations familieejet virksomhed med værdier og kompetencer, som er et godt match i Wienerberger-koncernen. Købet af Strøjer Tegl er et supplement til den eksisterende forretning, som vil udvide den bæredygtige produktportefølje af mursten og give kunderne endnu flere valgmuligheder til facaden.

Opkøbet af Strøjer Tegl er i tråd med Wienerberger-koncernens vækststrategi på det nordiske marked, og gør det muligt fortsat at fokusere på bæredygtige og innovative løsninger til byggeriet ved hjælp af moderne og energieffektive produktionsenheder.

Endelig overdragelse forventes at ske inden for nærmeste fremtid, og vi vil komme med yderlige informationer herefter.

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X