Beskyttelse af persondata

Det med småt

www.strojertegl.dk – drives og ejes af Strøjer Tegl A/S.

Strøjer Tegl A/S
Bogyden 12 · DK-5610 Assens · [email protected] · Cvr-nr. 48 79 10 18

Strøjer Tegl respekterer og beskytter dine personlige oplysninger. Hvis du udleverer personlige oplysninger til Strøjer Tegl, vil vi behandle disse i henhold til denne politik. Vi opfordrer dig til at læse denne politik omkring beskyttelse af dine persondata.

Samtykke til og ajourføring af politikken

Ved at benytte Strøjer Tegls hjemmeside giver du dit samtykke til, at vi må indsamle og bruge dine informationer som anført i nedenstående politik. Strøjer Tegl forbeholder sig ensidigt retten til at opdatere, omforme og ændre sin politik om beskyttelse af persondata. Alle sådanne opdateringer, omformninger og ændringer er bindende for alle brugere af Strøjer Tegls hjemmesiden, og de vil blive bekendtgjort her.

Typer og brug af personlig oplysninger

Strøjer Tegl indsamler og registrerer kun personligt identificerbare oplysninger, herunder navn, titel, firma, adresse, e-post adresse, telefonnumre osv., såfremt du oplyser dette til os. Vi kræver ikke disse oplysninger for at give dig adgang til de dele af hjemmesiden, der er alment tilgængelige for offentligheden.

Tredjemand

En bemyndiget tredjemand kan have behov for at få adgang til nogle af dine personlige oplysninger – f.eks. fragtmand, webprogrammør o.lign. Strøjer Tegl begrænser tredjemands adgang til og brug af dine personlige oplysninger. Strøjer Tegl deler ikke på anden måde dine personlige oplysninger med tredjemand, med mindre du giver os lov.

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X