StrojerTegl_Logo_Pos_2023

en del af egernsund wienerberger

INSPIRATION

At vælge den helt rigtige mursten til ens nye hjem kan være en svær beslutning. At se murstenen på et eksisterende byggeri kan gøre beslutningen lettere og derfor har vi samlet referencer på vores mursten så du kan se hvordan stenen tager sig ud på en større flade. Ønsker du at se et hus i virkeligheden anbefaler vi dig at kontakte din husbygger for en liste af prøvehuse.

EW2430

Bison

En lys grålig blødstrøgen mursten med hvide nuancer. Taurus er moderne mursten med et sart spil i lysegrå nuancer. Opmur Taurus med en fuge, der matcher murstenens lyse farve for et stramt enkelt udtryk.

EW2224

Kingwood

En rød blødstrøget mursten med markante mørke nuancer. Kingwood er med sine markante kontraster mellem lerets røde grundfarve og brændingens mørkebrunlige nuancer en karakterfuld klassiker. Kingwood kan opmures med en lys fuge for et klassisk udtryk eller med en mørk for et mere moderne udtryk.

EW2542

Laika

En lys brunlig blødstrøgen mursten med hvide nuancer. Laika er en moderne mursten med et roligt spil i hvide og beige nuancer. Opmur Laika med en fuge, der matcher murstenens lyse farve for et varmt moderne udtryk.

EW2542

Lyra

En sortbrun blødstrøgen mursten med brændte og blanke nuancer. Lyra er en klassisk mørk mursten med et legende spil mellem blankt og mat. Opmur Lyra med en matchende mørk fuge og kombinér den med naturlige materialer for et elegant klassisk udtryk.

EW2517

Sputnik

En gul blødstrøgen mursten med lyse og gråbrune nuancer. Sputnik er en alsidig mursten med et afdæmpet udtryk i bløde grålige nuancer. Opmur Sputnik med en fuge, der matcher murstenens lyse farve for et enkelt naturligt udtryk.

En stor beslutning

At vælge mursten til sit nye hjem er en stor beslutning og kræver ofte stor overvejelse. Se vores råd til hvordan du bedst muligt finder den mursten som passer til jer og jeres nye hjem.

Har du brug for hjælp?

Eller har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 7444 2540 eller du kan kontakte dit foretrukne husbyggerfirma direkte.

Home | Inspiration