Nyheder

SYNERGI byder Strøjer Tegl velkommen som nyt medlem​

Strøjer Tegl træder ind i SYNERGIs medlemskreds og bliver dermed en del af kampen for at reducere Danmarks energispild. Både direktør i Strøjer Tegl, Kasper Damsø, og SYNERGI-direktør Katrine Bjerre M. Eriksen ser frem til samarbejdet om grønnere bygninger i Danmark.

Træ og mursten: En god og bæredygtig kombination

Strøjer Tegl er i princippet klar til 100 procents CO2-neutral produktion, hvis kunderne efterspørger det. Og derfor kan et smukt og solidt teglstenbyggeri sagtens være lige så bæredygtigt som for eksempel træ, lyder det fra Strøjer Tegls direktør.

Magasinet Ungdomsboliger 2020

Fremtidens mursten skaber bæredygtige ungdomsboliger der holder i 100 år. Hos Strøjer Tegl er man ikke i tvivl om, at murstengiver den bedste totaløkonomi uanset om man bygger villa, domicil eller ungdomsbolig.

Biogas brænder bæredygtige tegl

Med biogasfyrede ovne er det lykkedes Strøjer Tegl i Assens på Fyn at etablere den første CO2 neutrale produktionslinje for tegl. De nye teglprodukter er kulminationen af virksomhedens målrettede satsning på, at tegl skal spille en rolle i fremtidens bæredygtige byggeri.

Klar til at bygge en bæredygtig fremtid

Et muret parcelhus belaster klimaet med ca. samme mængde CO2 som én person, der flyver til Thailand. Det er en af grundene til, at fortidens foretrukne materiale er et godt bud på fremtidens klimavenlige byggeri. Derudover har de æstetiske kvaliteter vist sig at være langtidsholdbare, hvilket ses i det klassiske nybyggeri Munke Mose Park i Odense, hvor mursten fra Strøjer Tegl er det bærende komponent i udtrykket.

1 2

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X