StrojerTegl_Logo_Pos_2023

en del af egernsund wienerberger

OM OS

Strøjer Tegl produceres på Vedstårup Teglværk i Assens. Teglværket blev i 2023 købt af Wienerberger-koncernen, verdens største producent af mursten. Det fynske teglværk indgår nu som en del af Egernsund Wienerbergers fabriksnetværk på det danske marked. Mursten fra Strøjer Tegl sælges primært til husbyggermarkedet, hvor de igennem årtier har været det populære valg til at bygge private boliger med. Vores mursten er rene naturprodukter – ler formgivet med vand der tørres og brændes og efterfølgende pryder og giver huse karakter i mange generationer med minimal vedligeholdelse.

Showroom og udstillinger

Besøg vores showroom

Kig ind og se vores verden fuld af tegl

Du finder os her:

Forchhammersvej 17, st.
1920 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 10:00 – 15:00
Fredag: 10:00 – 13:00
Weekend: lukket

Med en beliggenhed tæt på Forum Metro station er vores showroom let at komme til, ligesom der er gode parkeringsfaciliteter lige uden for døren.

Vi byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtigende rundvisning i showroomet.

Har du behov for råd og vejledning, kan du med fordel ringe og aftale en tid på forhånd med en af vores produktspecialister – se kontaktdata nedenfor.

Besøg vores udstillinger der har åbent 24/7

Egernsund
Med vores egen udstilling på Sundgade 3 i Egernsund giver vi dig muligheden for at opleve den mest populære del af vores murstensortiment.

Her kan du opleve masser af spændende stentyper på grunden samt vores udstilling “Levende Murværk”, lige når det passer dig. Gå en tur i udstillingen allerede nu eller måske en gang i weekenden.

Teglparken i Vejle

I den nordlige del af Vejle, tæt på motorvejen, ligger Teglparken, som både er nem at finde og nem at køre til.

Du finder Teglparken på Gammelmarksvej 27 i Vejle.

Teglparken har fine parkeringsforhold og fra starten bliver du guidet med et stort og informativt oversigtskort, der suppleres af skilte og informationer inde i selve parken.

Der er fri adgang og åbent 24/7 året rundt. Parken er ubemandet.

Kontakt os

HOVEDKONTOR
Egernsund Wienerberger A/S
H. C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

SALGSKONTOR
Sundgade 3
6320 Egernsund

E: [email protected]
T: +45 7444 2540

Home | Om os