StrojerTegl_Logo_Pos_2023

en del af egernsund wienerberger

MURSTENS- SORTIMENTET

Her finder du vores sortiment af blødstrøgne mursten til dit nye hjem. Fra den klassiske røde mursten til den moderne grå – her er du sikker på at finde en mursten som passer dit valg af bolig.

EW2546

TaurusEn lys grålig blødstrøgen mursten med hvide nuancer. Taurus er moderne mursten med et sart spil i lysegrå nuancer. Opmur Taurus med en fuge, der matcher murstenens lyse farve for et stramt enkelt udtryk.
EW2547

LibraEn lys gråbrunlig blødstrøgen mursten med hvide og grå nuancer. Libra er en markant mursten med dynamisk spil i lyse og mørkegrå nuancer. Opmur Libra med en fuge, der matcher murstenens lyse bund for et klart moderne udtryk.
EW2517

SputnikEn gul blødstrøgen mursten med lyse og gråbrune nuancer. Sputnik er en alsidig mursten med et afdæmpet udtryk i bløde grålige nuancer. Opmur Sputnik med en fuge, der matcher murstenens lyse farve for et enkelt naturligt udtryk.
EW2542

LaikaEn lys brunlig blødstrøgen mursten med hvide nuancer. Laika er en moderne mursten med et roligt spil i hvide og beige nuancer. Opmur Laika med en fuge, der matcher murstenens lyse farve for et varmt moderne udtryk.
EW2544

CoronaEn brun blødstrøgen mursten med hvide og brændte nuancer. Corona er en mursten med karakter. Kontrasterne mellem den brune grundsten, den hvide overflade og de mørke påbrændinger giver murstenen kant.

EW2115

Turup Gul


En klassisk gul blødstrøgen mursten. Turup Gul er som navnet antyder en renfarvet gul mursten. Brug Turup Gul alene for et enkelt klassisk udtryk eller brug den i kombination med andre gule mursten fra vores sortiment f.eks. EW2123 Callisto eller EW2160 Yellow Coal.

EW2207

Turup Rød


En rød blødstrøgen mursten. Turup Rød er en klassisk renfarvet rød mursten.  Turup Rød kan nemt kombineres med andre af vores røde mursten f.eks. som en rolig kontrast EW2221 Goodwood eller EW2224 Kingwood.

EW2224

Kingwood


En rød blødstrøgen mursten med markante mørke nuancer. Kingwood er med sine markante kontraster mellem lerets røde grundfarve og brændingens mørkebrunlige nuancer en karakterfuld klassiker. Kingwood kan opmures med en lys fuge for et klassisk udtryk eller med en mørk for et mere moderne udtryk.

EW2430

BisonEn brungrå blødstrøgen mursten med spil. Bison blev med sit ”earthy” udtryk en lynhurtig klassiker og med god grund. Bison kan med sin mellemtone farve nemt kombineres med både mørke og lyse eller varme og kolde farver og materialer. Skab dit eget udtryk med Bison.
EW2543

LyraEn sortbrun blødstrøgen mursten med brændte og blanke nuancer. Lyra er en klassisk mørk mursten med et legende spil mellem blankt og mat. Opmur Lyra med en matchende mørk fuge og kombinér den med naturlige materialer for et elegant klassisk udtryk.

Har du brug for hjælp?


Eller har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 7444 2540 eller du kan kontakte dit foretrukne husbyggerfirma direkte.

Home | Sortiment