Strøjer Tegl 150 år

Til generationer i generationer

Året 2018 er jubilæumsår hos Strøjer Tegl, hvor teglværket fejrer 150 års jubilæum. Jørgen Strøjer er femte generation på Strøjer Tegl, og han har netop fejret sin 70 års fødselsdag. Jørgen Strøjer har drevet teglværket i Vedstaarup de seneste 50 år, og næste generation står klar i kulissen til at overtage driften af teglværket.

”Det er et stort privilegium for mig, at jeg i min tid som teglmester har mødt så mange spændende og dygtige mennesker. De har alle gjort en forskel for mig, min familie eller for teglværket. Sammen med medarbejderne har vi gjort Strøjer Tegl til en succesfuld virksomhed. Vi producerer 50 millioner sten om året, hvilket svarer til, at hver fjerde teglsten i Danmark er fra Strøjer Tegl. Vores succes er resultatet af vores evne og vilje til hele tiden at udvikle vores virksomhed. Til at investere i kvalitet og øget kapacitet. Gennem de 50 år, hvor jeg har haft fornøjelsen af at drive teglværket, har vi således produceret ca. 1,5 milliarder mursten, hvilket svarer til 100.000 parcelhuse og et stort antal virksomhedsdomiciler. Jeg er stolt af, at Strøjer Tegl på den måde har været med til både at skabe gode og smukke hjem for mange danskere – samt velfungerende ydre rammer om deres arbejdsplads.”

Jørgen Strøjer, femte generation på Strøjer Tegl

 

I forbindelse med fejringen af Strøjer Tegls 150 års jubilæum og Jørgen Strøjers 70 års fødselsdag i august, blev der i form af gaver og donationer samlet penge ind til at støtte Børnecancerfonden. Beløbet rundede kr. 160.000.

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X